Házhoz szállítás

    Az oldalon kiválasztott és megvásárolt termékek egy részéhez kérhető felár ellenében országos házhoz szállítás, lehetőségéről, határidejéről, kérjük a megrendelést megelőzően egyeztessen!

 

    A házhoz szállítás díja a termékek egy részénél az ország területére egységes, minimális rendelést nem tartalmaz.

 

    Egységes, 20% + 2.500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: gyalult ágyásszegélyek, csiszolt oszlopok, szíjácsmart és körmart oszlopok 3 méteres hosszúságig, svédpadlók, bútorok, kerti bútorok, gyalult kész termékek a virágládák, kutyaházak, hulladékgyűjtők, díszkutak kivételével.

 

    Egységes, 25% + 2.500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: különböző fűrészáruk, kérgezett ágyásszegélyek, fűrészelt ágyásszegélyek, kérgezett oszlopok 3 méter hosszúságig, fűrészelt karók, fűrészelt oszlopok, kérgezett cölöpök, hulladékgyűjtők.

 

    Egységes, 30% + 2.500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: kérgezetlen oszlopok, rönkök 3 méter hosszúságig, kutyaházak, virágládák, díszkutak.

    A fenti szállítási költségek tartalmazzák a kiépített közúton megközelíthető címekre történő kiszállítást, az áru telekhatáron belüli, teherautóval könnyen megközelíthető helyre történő lerakodását. A fenti szállítási költségek nem tartalmazzák olyan terület megközelítését, amihez portalanított út nem vezet (pl. szőlőhegy), továbbá nem tartalmazza az áru lerakodását esetlegesen követő helyszíni kézi erővel történő mozgatását, ezek költségét előzetes egyeztetés után lehetőségeinkhez képest felár ellenében vállalhatjuk.

 

    Amennyiben nem egyértelmű, kérem Önt, mielőtt a házhoz szállítást megrendeli, kérje ajánlatunkat!

 

    Fentiektől eltérhet, kevesebb, ha:

    - Közeli a szállítási cím (pl: megyén belül)

    - A megrendelt mennyiség kamion- mennyiségű

    - A megrendelt termékek ára eléri az 500.000 Ft- ot

 

    A fenti felsorolásban nem szerepelnek a 3 méternél hosszabb termékek, különböző mulcsok és a tűzifák. Ezek megrendelésének esetén is kérhető a házhoz szállítás, de itt kérjük megadni a szállítási címet, megrendelt mennyiséget, ezt követően Ön egyedi ajánlatot kap tőlünk, így biztosítjuk, hogy Ön a legkedvezőbb megoldást választhassa.

 

    Amennyiben a személyes átvétel mellett dönt: termékek többsége Taliándörögdön vehető át, de nem minden termék, nem minden esetben. Az áru kiadási helyét személyes átvétel esetében megadjuk.

 

házhoz szállítás