Információk

Online faáruház, vásárlási információkInformációk!

 

 

 

 

 

    Az áruház üzemeltetője az Ildáre btaz oldalakon kínált termékek egy részét a vállalkozás saját üzemében gyártja, a többit saját tervek alapján készítteti és forgalmazza.

 

 

 

    A kínálat folyamatosan, kis lépésekben változik, esetleg egy termék kínálata megszűnik. Egyes termékek esetén, amelyekkel raktárkészlettel sem mi sem beszállítóink nem rendelkeznek mennyiségtől, terméktől függően akár jelentős határidővel (8 hónap) kell számolni, egyeztetés után gyártásukat vállaljuk.

 

 

 

    Törekszünk a termékismertetőket egyszerűen megfogalmazni, hogy a tartalom ellentmondás nélkül egyértelműen írja le az adott terméket.

 

 

 

    A képek segítik Önt a böngészésben, de szükséges megjegyeznünk, hogy a kép vagy pontosan az Ön által választott termékről szól, vagy annak egy változatáról (pl. a 2,5 méter hosszú csiszolt oszlop szerepel a termék alap változatában, a 3 méteres választható felár ellenében, de csak a 2,5 méteres képét találja). 

 

 

 

    Az oldalon szereplő képek lehetnek illusztrációk is, több esetben a termék alapanyag, a belőle készített késztermék szerepel a képen (pl. nem egy kerítéselem, hanem a kész összeszerelt kerítés látható a képen, a csiszolt oszlopokból készült kerti játék mutatja be a csiszolt oszlopokat). A felmerülő kérdéseket minden esetben egyértelműsíti viszont a termék leírása.    

 

 

 

    Minden körülmény között törekszünk a korrekt tájékoztatásra, készen állunk megválaszolni a termékekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseket levélben, telefonon, akár személyesen is.

 

 


Cégnév / Név: Ildáre bt
Cím: 8200 Veszprém, Csikász Imre utca 11
Személyes átvétel itt: Egyeztetést igényel
Telefon: +36-30/550-5832
E-mail: ildarebt [kukac] gmail.com
Weboldal: http://www.ildare.hu
Áruház neve: Ildáre faáruház
Adószám: 27256723-2-19
Cégjegyzék szám: n.a.
Cégjegyzéket vezető bíróság: Veszprém
Bankszámlaszám: 18203150-06007252-40010014
Kapcsolattartó neve: Rádli Róbert
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/550-5832
Kapcsolattartó e-mail címe: ildarebt [kukac] gmail.com
Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

Szállítási módok
» Futárral
Az oldalon kínált és kiválasztott termékekhez kérhető országos házhoz szállítás.

A házhoz szállítás díja a termékek egy részénél az ország területére egységes, minimális rendelést sem tartalmaz.
Egységes, 20% +2500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: gyalult ágyásszegélyek, csiszolt oszlopok, szíjácsmart és körmart oszlopok 3 méteres hosszúságig, svédpadlók, bútorok, kerti bútorok, gyalult kész termékek a virágládák, kutyaházak, hulladékgyűjtők, díszkutak kivételével.
Egységes, 25% +2500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő
termékekre: különböző fűrészáruk, kérgezett oszlopok 3 méter hosszúságig, fűrészelt karók, fűrészelt oszlopok, kérgezett cölöpök, hulladékgyűjtők.
Egységes, 30% +2500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: kérgezetlen oszlopok, rönkök 3 méter hosszúságig, kutyaházak, virágládák, díszkutak.

Amennyiben nem egyértelmű, kérem Önt, mielőtt a házhoz szállítást megrendeli, kérje ajánlatunkat!

Fentiektől eltérhet, kevesebb, ha:
- Közeli a szállítási cím (pl: megyén belül)
- A megrendel mennyiség kamion- mennyiségű
- A megrendelt termékek ára eléri az 500.000 Ft- ot

A fenti felsorolásban nem szerepelnek a 3 méternél hosszabb termékek, különböző mulcsok és a tűzifák. Ezek megrendelésének esetén is kérhető a házhoz szállítás, de itt kérjük megadni a szállítási címet, megrendelt mennyiséget, ezt követően Ön egyedi ajánlatot kap tőlünk, így biztosítjuk, hogy Ön a legkedvezőbb megoldást választhassa.

Amennyiben a személyes átvétel mellett dönt: termékek többsége Taliándörögdön vehető át, de nem minden termék, nem minden esetben. Az áru kiadási helyét kérésre minden esetben megadjuk.
A házhoz szállítás díjáról a bal oldalon felülről a harmadik link alatt olvashat tájékoztatást!
» Postai csomagfeladással
Nem minden termék esetében lehetséges
» Személyes átvétel az üzletünkben
Előzetes egyeztetés esetén munkaidőn kívül is lehetséges
Az oldalon kiválasztott és megvásárolt termékek egy részéhez kérhető felár ellenében országos házhoz szállítás, lehetőségéről, határidejéről, kérjük a megrendelést megelőzően előzetesen egyeztessen! A házhoz szállítás díja a termékek egy részénél az ország területére egységes, minimális rendelést nem tartalmaz. Egységes, 20% + 2.500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: gyalult ágyásszegélyek, csiszolt oszlopok, szíjácsmart és körmart oszlopok 3 méteres hosszúságig, svédpadlók, bútorok, kerti bútorok, gyalult kész termékek a virágládák, kutyaházak, hulladékgyűjtők, díszkutak kivételével. Egységes, 25% + 2.500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: különböző fűrészáruk, kérgezett ágyásszegélyek, fűrészelt ágyásszegélyek, kérgezett oszlopok 3 méter hosszúságig, fűrészelt karók, fűrészelt oszlopok, kérgezett cölöpök, hulladékgyűjtők. Egységes, 30% + 2.500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: kérgezetlen oszlopok, rönkök 3 méter hosszúságig, kutyaházak, virágládák, díszkutak. Bővebb tájékoztatás a bal felső sarokban a házhoz szállításról >>> .

Fizetési módok
» Készpénzzel a helyszínen
» Előre utalással
» Utánvéttel
Kérjük Tisztelt vásárlóinkat, hogy előre utalást csak visszaigazolást vagy előzetes egyeztetés követően, előlegbekérő vagy számla kiállítása után kezdeményezzenek!

E-mail küldése az áruház tulajdonosnak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet

                                   Telefonon Rádli Judit (+36 30 532 74 89) várja hívását!