Új jelszó kérése

Termékajánló

Hírek

2013.09.02 6:42

Információk

Online faáruház, vásárlási információkInformációk!

 

 

 

 

 

    Az áruház üzemeltetője az Ildáre btaz oldalakon kínált termékek egy részét a vállalkozás saját üzemében gyártja, a többit saját tervek alapján készítteti és forgalmazza.

 

 

 

    A kínálat folyamatosan, kis lépésekben változik, bővül, esetleg egy termék kínálata megszűnik.

 

 

 

    Törekszünk a termékismertetőket egyszerűen megfogalmazni, hogy a tartalom ellentmondás nélkül egyértelműen írja le az adott terméket.

 

 

 

    A képek segítik Önt a böngészésben, de szükséges megjegyeznünk, hogy a kép vagy pontosan az Ön által választott termékről szól, vagy annak egy változatáról (pl. a 2,5 méter hosszú csiszolt oszlop szerepel a termék alap változatában, a 3 méteres választható felár ellenében, de csak a 2,5 méteres képét találja). 

 

 

 

    Az oldalon szereplő képek lehetnek illusztrációk is, több esetben a termék alapanyag, a belőle készített késztermék szerepel a képen (pl. nem egy kerítéselem, hanem a kész összeszerelt kerítés látható a képen, a csiszolt oszlopokból készült kerti játék mutatja be a csiszolt oszlopokat). A felmerülő kérdéseket minden esetben egyértelműsíti viszont a termék leírása.    

 

 

 

    Minden körülmény között törekszünk a korrekt tájékoztatásra, készen állunk megválaszolni a termékekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseket levélben, telefonon, akár személyesen is.

 

 


Cégnév / Név: Ildáre bt
Cím: 8200 Veszprém, Csikász Imre utca 11
Személyes átvétel itt: Egyeztetést igényel
Telefon: +36-30/56-65-307+36-30/56-86-682
Fax: +36 87 437 046
E-mail: ildarebt [kukac] freemail.hu
Weboldal: http://www.ildare.hu
Áruház neve: Ildáre faáruház
Adószám: 27256723-2-19
Cégjegyzék szám: n.a.
Cégjegyzéket vezető bíróság: Veszprém
Bankszámlaszám: 18203150-06007252-40010014
Kapcsolattartó neve: Rádli Judit
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/532 74 89
Kapcsolattartó e-mail címe: ildarebt [kukac] gmail.com
Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu

Szállítási módok
» Futárral
Az oldalon kínált és kiválasztott termékekhez kérhető országos házhoz szállítás.

A házhoz szállítás díja a termékek egy részénél az ország területére egységes, minimális rendelést sem tartalmaz.
Egységes, 20% +2500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: gyalult ágyásszegélyek, csiszolt oszlopok, szíjácsmart és körmart oszlopok 3 méteres hosszúságig, svédpadlók, bútorok, kerti bútorok, gyalult kész termékek a virágládák, kutyaházak, hulladékgyűjtők, díszkutak kivételével.
Egységes, 25% +2500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő
termékekre: különböző fűrészáruk, kérgezett oszlopok 3 méter hosszúságig, fűrészelt karók, fűrészelt oszlopok, kérgezett cölöpök, hulladékgyűjtők.
Egységes, 30% +2500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: kérgezetlen oszlopok, rönkök 3 méter hosszúságig, kutyaházak, virágládák, díszkutak.

Amennyiben nem egyértelmű, kérem Önt, mielőtt a házhoz szállítást megrendeli, kérje ajánlatunkat!

Fentiektől eltérhet, kevesebb, ha:
- Közeli a szállítási cím (pl: megyén belül)
- A megrendel mennyiség kamion- mennyiségű
- A megrendelt termékek ára eléri az 500.000 Ft- ot

A fenti felsorolásban nem szerepelnek a 3 méternél hosszabb termékek, különböző mulcsok és a tűzifák. Ezek megrendelésének esetén is kérhető a házhoz szállítás, de itt kérjük megadni a szállítási címet, megrendelt mennyiséget, ezt követően Ön egyedi ajánlatot kap tőlünk, így biztosítjuk, hogy Ön a legkedvezőbb megoldást választhassa.

Amennyiben a személyes átvétel mellett dönt: termékek többsége Taliándörögdön vehető át, de nem minden termék, nem minden esetben. Az áru kiadási helyét kérésre minden esetben megadjuk.
A házhoz szállítás díjáról a bal oldalon felülről a harmadik link alatt olvashat tájékoztatást!
» Postai csomagfeladással
Nem minden termék esetében lehetséges
» Személyes átvétel az üzletünkben
Előzetes egyeztetés esetén munkaidőn kívül is lehetséges
Az oldalon kiválasztott és megvásárolt termékek egy részéhez kérhető felár ellenében országos házhoz szállítás, lehetőségéről, határidejéről, kérjük a megrendelést megelőzően előzetesen egyeztessen! A házhoz szállítás díja a termékek egy részénél az ország területére egységes, minimális rendelést nem tartalmaz. Egységes, 20% + 2.500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: gyalult ágyásszegélyek, csiszolt oszlopok, szíjácsmart és körmart oszlopok 3 méteres hosszúságig, svédpadlók, bútorok, kerti bútorok, gyalult kész termékek a virágládák, kutyaházak, hulladékgyűjtők, díszkutak kivételével. Egységes, 25% + 2.500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: különböző fűrészáruk, kérgezett ágyásszegélyek, fűrészelt ágyásszegélyek, kérgezett oszlopok 3 méter hosszúságig, fűrészelt karók, fűrészelt oszlopok, kérgezett cölöpök, hulladékgyűjtők. Egységes, 30% + 2.500 Ft a felár házhoz szállítás esetén a következő termékekre: kérgezetlen oszlopok, rönkök 3 méter hosszúságig, kutyaházak, virágládák, díszkutak. Bővebb tájékoztatás a bal felső sarokban a házhoz szállításról >>> .

Fizetési módok
» Készpénzzel a helyszínen
» Előre utalással
» Utánvéttel
Kérjük Tisztelt vásárlóinkat, hogy előre utalást csak visszaigazolást vagy előzetes egyeztetés követően, előlegbekérő vagy számla kiállítása után kezdeményezzenek!

E-mail küldése az áruház tulajdonosnak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet

                                   Telefonon Rádli Judit (+36 30 532 74 89) várja hívását!