Lakberendezési stílusok

Főkategória >Stílus >Lakberendezési stílusok

lakberendezési stílusok

    Kategóriában különböző lakberendezési stílusok szerint épített lakások, házak, nyaralók képei. Ötleteket szeretnék adni, ha Ön lakása berendezése előtt áll.

    Alkotói szabadságunk, ha saját személyiségünk tükröződik otthonunk megjelenésén, a stílusok, trendek ismerete inkább szolgálják a lehetőségek megismerését, érzékelésünk kiterjesztését, mint pontos receptként állnak előttünk.

.
    Bútorstílusokról

"Idegennek éreztem magam egy lakásba lépve, ha az enteriőr a tulajdonos pénzbeni tehetősségét volt hivatott hirdetni, ezzel szemben kellemes érzés volt mindig olyan otthonba vendégnek lenni, ahol a személyesség bennsőséges hangulatot teremtett. Irigységgel tekintettem azokra, akik ezt a varázslatot képesek véghezvinni."

"Mert otthonom kialakítása engem tükröz, a lehetőségeimhez képest a legjobban törekszem arra, hogy olyan bútorokkal, lakberendezési és használati tárgyakkal vegyem magam körül, amelyek alapvetően funkcionálisak, használatuk kényelmes, műszakilag kifogástalanok. A rendkívül tartós, természetes alapanyagok, önmagukban nyers felületek természet alkotta egyediségét, egyszerűségét látom szépnek, rosszul érzem magam olyan környezetben, ahol a minták periodikus ismétlődése a nagyüzemi gyártásra emlékeztet. Gondolataim: - a téglát utánzó beton, a kő mintára készített gipsz falburkolat, a tégla mintájú járólap, famintájú, laminált bútorlap.........látványától borsódzik a hátam, ezzel szemben szememnek kedves a megöregedett természetes fa, natúr színű kárpit, a rozsdás, kráteres vas, amik darabonként más- más arcot mutatnak - a mester kézzel végzett munkájának lenyomatait tisztelem

- a díszítő elemek csak ötletességgel, mívességgel készülhetnek

- a természet adta lehetőségekkel élő alkotó embert keresem"

.